Zanussi ovn fejlkode


Fejlkode E7

Hvis din ovn viser fejlkode E7, indikerer det en registreret overophedning. Dette løses ved at udskifte køleblæseren.

Fejlkode E8

Hvis din ovn viser fejlkode E8, indikerer det en kommunikationsfejl. Dette kan løses ved at afbryde strømmen til ovnen i 30 minutter og derefter tilslutte den til strøm igen.

Fejlkode E20

Hvis din ovn har fejl E20, er der en lysfejl tilstede. Dette kan løses ved at udskifte ovnpæren.

Find ovnpære her

Fejlkode E822D

Hvis din ovn viser fejlkode E822D, indikerer det en kommunikationsfejl. Dette kan løses ved at afbryde strømmen til ovnen i 30 minutter og derefter tilslutte den til strøm igen.

Find termostat her

Fejlkode E1010

Hvis din ovn har fejl E1010, er der en temperaturfejl tilstede. Denne fejlkode kan løses ved at udskifte termostaten.

Find termostat her

Fejlkode F0

Hvis din ovn har fejl F0, er der en fejl i elektronikken. Denne fejlkode kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F1

Hvis din ovn har fejl F1, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F2

Hvis din ovn har fejl F2, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Tænd for maskinen. Derefter tryk og hold på tænd/sluk knappen i 3 sekunder for at nulstille tørretumbleren.

Find termostat her

Fejlkode F3

Hvis din ovn har fejl F3, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Tænd for maskinen. Derefter tryk og hold på tænd/sluk knappen i 3 sekunder for at nulstille tørretumbleren.

Find termostat her

Fejlkode F4

Hvis din ovn har fejl F4, er der en temperaturfejl. Denne fejl kan løses ved at udskifte termostaten.

Find termostat her

Fejlkode F5

Hvis din ovn har fejl F5, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F6

Hvis din ovn har fejl F6, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F7

Hvis din ovn har fejl F7, er der fejl med strømtilslutningen. Denne fejl kan opstå efter komfuret eller ovnen har været koblet fra strøm. Tjek evt. netkablet.

Fejlkode F8

Hvis din ovn har fejl F8, er der fejl med strømtilslutningen. Denne fejl kan opstå efter komfuret eller ovnen har været koblet fra strøm. Tjek evt. netkablet.

Fejlkode F9

Hvis din ovn har fejl F9, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F10

Hvis din ovn har fejl F10, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F11

Hvis din ovn har fejl F11, er der fejl med stegetermometeret. Denne fejl kan løses ved at udskifte stegetermometeret.

Fejlkode F106

Hvis din ovn har fejl F106, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her

Fejlkode F908

Hvis din ovn har fejl F908, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Find termostat her