Electrolux med at andet navn

Zanussi er en konkurrence virksomhed som er stiftet af Electrolux, med formålet at sælge Electrolux' gode kvalitets produkter til en billigere pris.

Hos Zanussi finder man hårde hvidevarer i højeste kvalitet. Med Zanussis nye teknologier som findes i de dyreste modeller på markedet, kan man få køleskabe med intelligente kølesystemer og vaskemaskiner med skånsomme tromler, der udglatter tøjet ens hver gang. Zanussi laver også opvaskemaskiner med recirkulation af vandet som giver et langt lavere vandforbrug.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Zanussi hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, ovn, vaske-tørremaskine, vaskemaskine eller køleskab og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.