Stiftelsen af Witt

Witt A/S blev stiftet i grundlæggerens eget private hjem i 1993. Da Witt A/S stadig var en lille virksomhed, var det fokus på import af hvidevarer, der skød det hele i gang. Dengang foregik alt via forhandlere af hvidevarer samt køkkenbutikker i Danmark. Siden 1993 har virksomheden vokset til en størrelse, hvor et ekstra værelse fra en privat bolig ikke er nok.

Witt går op i sine medarbejdere

Witts hovedkontor ligger ved Herning, hvor både administration, lager, værksted samt mødelokaler er samlet i hele fem store bygninger. Der er mange fordele ved at have sine faciliteter samlet på ét sted.

Witt A/S hvidevareprogram

Men Witt går ikke kun ind for import. Witt har fået sammensat sit eget hvidevareprogram, der består af spændende, effektive og naturligvis brugervenlige produkter til dig, der sætter pris på effektive hvidevarer med god kvalitet og morgendagens teknologi.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Witt A/S hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop dit komfur, opvaskemaskine, ovn, saftpresser, køleskab eller emhætte og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.