Stiftelsen af Whirlpool

Whirlpool har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden laver blandt andet meget effektive hårde hvidevarer såsom komfurer, køle-fryseskab, køleskab, ovn og meget mere. Whirlpool ligger blandt de største på markedet i USA, men her i Danmark er Whirlpool ikke blandt de mest kendte.

Whirlpool har ikke været hvidevareproducentens navn fra start. I 1911 blev grundstenen til Whirlpool lagt i Michigan USA og det oprindelige navn var Upton Machine Corporation. Virksomheden producerede elektriske vaskemaskiner og vridemaskiner. I 1950 skifter firmaet navn til det velkendte Whirlpool Corporation.

Whirlpool fik position som markedsleder fast, gennem 00'erne, blandt andet med en lang række innovative produkter. Virksomhed tæller i dag mere end 60 forskellige produktionsfaciliteter og teknologiske forskningscentre i hele verden, med hele 80.000 ansat.

Whirlpool går ind for grønne hvidevarer

Whirlpool var den første hvidevareproducent, der gik ind for miljøet og annoncerede specifikke mål for nedbringelse af drivhusgasser. Målet lykkedes og i 2007 frigav virksomhedens aktiviteter omkring 90 producent færre giftige kemikalier end i 1987, samtidig med, at produktionen på hvidevarer var steget med omkring 80 procent.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Whirlpool hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din kaffemaskine, opvaskemaskine, ovn, fryser, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.