Stiftelsen af Voss

Voss blev stiftet af grundlæggeren Ernst Voss som var en pensioneret oberst. I 1878 i Fredericia gik han i gang med at producere lamper og lignende hjemme i sin egen kælder.

Voss blev i 1947 et aktieselskab. I starten af 1960'erne blev produktionen af lamper produceret til el, men efterspørgslen efter komfurer var stor. Derfor i 1968 blev det besluttet, at produktionen udelukkende skulle koncentrere sig om komfurer. Derefter har virksomheden produceret komfurer med el, kombineret med gas samt indbygningsovne, hvilket stadig er hvad virksomheden drejer sig om i dag.

I dag kan man finde ovne og komfurer hos Voss. Men også alt hvad du kan forestille dig af hvidevarer inden for kokkereringsgenren. Induktion, gas, el, damp, keramisk mm. Voss går op i kvalitet og det bedste af deres hvidevarer til deres kunder.

Voss blev i 1980 opkøbt af den svenske hårde hvidevare virksomhed Electrolux. Voss fik derfor i 1999 skiftet virksomheden navn fra Voss til Electrolux Home Products Fredericia A/S, som et underselskab til Electrolux Home Products Denmark A/S. Dog bruges Voss navnet stadig på deres website såvel som markedsføring.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Voss hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælp dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur eller ovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.