Vedligeholdelse af tørretumbler


Rengøring af ydersiden af tørretumbleren

Under rengøring af ydersiden af tørretumbleren, kan det klares med en klud vredet i mildt rengøringsmiddel. Bemærk at stærke rengøringsmidler kan beskadige overflader på tørretumbleren. Følg altid anvisningerne givet fra producenten af rengøringsmidlet for den sikreste overflade vask.

Rengøring af aftræksslange og udgangsrør

Hvis du har aftrækstørretumbler skal aftræksslangen og udgangsrøret rengøres løbene. Aftræksslangen bør have så få bøjninger som muligt. Dette skyldes at den fugtige luft kan kondensere og blive til vand. Dette er vigtigt da en bøjning ca. har samme kondenseringseffekt som en slange på en meter.

Rengøring af filter

Husk også at rengøre filteret for snavs. Hvis filteret på din tørretumbler bliver fyldt, kan det risikere forøget tørretid og vil derfor belaste din tørretumbler.
Tørretumblerens fnugfilter kan have forskellig former og størrelser afhængig af model og er typisk placeret i lågen af tørretumbleren. Støvfiltre skal typisk renses efter hver tørring. Hvis fnuggen forbliver på filteret, kan det fjernes med en blød børste og løbene vand.

 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.