Vaskemaskine vasker ikke rent


Populært spørgsmål

Når vaskemaskinen ikke vasker rent, prøv følgende:

Step 1:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen skyldes, at vaskemaskinen er overfyldt. Fyld ikke mere vasketøj i tromlen, end den har kapacitet til. Hvis der er for meget vasketøj i tromlen, vil vaskemidlet ikke blive ordentligt opløst, og det kan resultere i sæbepletter på vasketøjet og stadig snavset vasketøj. En god tommelfingerregel er, at du skal kunne have din knyttede næve i tomrummet over vasketøjet uden at presse tøjet sammen.

Step 2:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen skyldes, at du enten bruger for meget eller for lidt vaskemiddel. Doseringen af vaskemiddel er vigtigt, da for lidt vaskemiddel vil resultere i at vaskemaskinen ikke kan vaske rent – og for meget vaskemiddel gør at vaskemaskinen ikke kan opløse det hele. Det resulterer i belægninger på tromlen. Belægningerne kan både give pletter på tøjet, samtidig med at det forkorter vaskemaskinens levetid.

Step 3:

Det kan også skyldes, at vaskemaskinen trænger til at blive renset. Du vasker dit vasketøj i vaskemaskinen – men du skal også huske, at rengøre vaskemaskinen, så den kan gøre sit arbejde bedst muligt. Du kan købe vores vaskemaskinerens, så du igen kan få vasketøj, der både er rent og dufter nyvasket.

Step 4:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen skyldes, at vaskemaskinen ikke varmer vandet. Her kan du læse, hvad årsagen til, at din vaskemaskine ikke varmer vandet.

Step 5:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen skyldes, at der er en fejl med vandniveauet. Hvis der er for lidt vand i vaskemaskinen, vil den ikke vaske tøjet optimalt. Pressostaten (niveaukontrollen) vil måske være defekt og i givet fald skal udskiftes.

Step 6:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen skyldes, at pressostatslangen er tilstoppet – og så virker pressostaten (niveaukontrollen) ikke. Du kan tage slangen af og skylle den ren, således der igen er fri passage.

Step 7:

Hvis din vaskemaskine ikke vasker rent, kan årsagen også være, at remmen på vaskemaskinen er knækket. Det vil resultere i, at tromlen ikke drejer rundt under vask. Se efter om tromlen drejer under vask.

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.