Vaskemaskine stopper i programmet


Hvis din tørretumbler ikke vil tænde kan det skyldes flere ting. Nedenfor finder du vejledning til fejlsøgning af problemet, så tørretumbleren forhåbentligt kan få nyt liv og komme til at køre igen. Mangler du fortsat hjælp kan du kontakte os, eller bestille et servicebesøg så kommer vi så hurtigt som muligt.

Populært spørgsmål

Vaskemaskine stopper i programmet

Step 1:

Viser maskinen en fejlkode i displayet efter den er stoppet, så kan du ofte finde svaret på problemet i din brugermanual.

Step 2:

Fejlen kan skyldes en tilstoppet si eller slange. Start med at rense trevlesien. Hvis der står vand i vaskemaskinen, selvom du har trevlesien ude, er bundslangen tilstoppet og dette vil resultere i, at vaskemaskinen ikke kommer videre i programmet. Kontrollér, at vandet kan komme ud af afløbsslangen - dette kan fx gøres ved at lægge slangen på gulvet. Afmontér tilløbsslangen ved vaskemaskinen, stik slangen i en spand og kontrollér, at der kommer vand ud, og at der er tryk på vandet.

Step 3:

Fejlen kan skyldes et defekt varmelegeme. Hvis vaskemaskinen går i stå i starten af programmet, lige efter, at den har taget vand ind, kan det skyldes at varmelegemet er i stykker. Nogle vaskemaskiner kan vaske i koldt vand, kan din det, bør du prøve at køre et koldtvandsprogram. Hvis vaskemaskinen kan fuldføre programmet i koldt vand, så er det højst sandsynligt varmelegemet, der er defekt.

 

Step 4:

Kan du ikke finde fejlen i ovenstående punkter, kan fejlen muligvis skyldes styreprintet eller motorstyringen.