Tørretumbler varmer for meget


Populært spørgsmål

Tørretumbler varmer for meget

Step 1:

Termostaten er den del af tørretumbleren som bestemmer varme niveauet. Hvis det viser sig at termostaten er defekt, kan tørretumbleren blive for varm da der ikke er noget til at regulere varmen.  Køb en termostat

Step 2:

Mangel på udluftning kan også være årsagen til at tørretumbleren bliver for varm. Når din tørretumbler er i gang med at tørre tøjet, bliver varmen suget ud igennem en rist. Hvis der er noget som forhindrer den varme luft for at slippe ud, kan din tørretumbler begynde at blive for varm. Dette kan du forhindre ved at gøre filteret rent efter hver cyklus. Står din tørretumbler et sted hvor der ikke er nok plads eller luft omkring den, så kan den blive for varm. Tjek at den kan komme af med varmen.

Step 3:

Hvis blæseren i tørretumbleren er defekt, vil det formindske udluftningen og vil derfor få din tørretumbler til at varme for meget.

Step 4:

Det kan også skyldes en fejl på selve varmelegemet

Vær opmærksom på at der på nyere tørretumblere vil være en fejlkode at se i displayet, som kan fortælle dig hvor fejlen er. Kan du ikke finde koden i din manual er du velkommen til at ringe til os. 

 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.