Tørretumbler larmer


Populært spørgsmål

Ved hylelyd

Populært spørgsmål

Ved raslende lyd

  • Fejlen kan skyldes et defekt bagleje. Baglejet er et nylonleje eller et kugleleje, som holder tromleakslen og som navnet antyder, sidder dette bagerst i tumbleren. Finder du fejlen ved et defekt bagleje, så kan du bestille et nyt bagleje her.
  • Fejlen kan skyldes defekte bærehjul. Bærehjulene sidder i fronten af tumbleren og er hjul som tromlen kører på. Køb nye her.
Populært spørgsmål

Ved skramlende lyd

  • Fejlen kan skyldes et defekt blæserhjul. Bemærk, at der sidder to blæserhjul i kondenstumblere; ét til at cirkulere luften og ét til at afkøle kondensatoren eller krydsfeltet, som er den enhed, der består af lameller, og hvor den fugtige luft ledes igennem. Køb nyt blæserhjul til tørretumbler - klik her.
  • Fejlen kan skyldes en defekt blæsemotor. Bestil ny blæsermotor til tørretumbler - klik her.

 

Derudover kan det også være fordi noget af det du har lagt i maskinen skraber/slår mod tromlen. Sørg for at tjekke om det er hver gang du kører tøj i maskinen, eller om det er et enkeltstående tilfælde. 

Du kan med fordel også tjekke om maskinen står i vater og om underlaget den står på er stabilt, da larm også kan komme fra at maskinen flytter sig eller hopper imod noget under drift.  

 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.