Thermex har det største sortiment af specifikke hvidevarer

Thermex er et dansk hvidevarefirma som blev stiftet i 1958. Virksomheden har i mere end 50 år leveret emfang og emhætter til både erhverv og private. Det ville ikke være en overdrivelse at sige at Thermex har det største sortiment af emfang og emhætter i Danmark.

God dansk kvalitet

Thermex er en dansk virksomhed. Hovedkontoret ligger i Hjørring i Nordjylland. Design og udvikling af emhætterne foregår også i faciliteterne i Hjørring.

Thermex har dog ikke kun produktion i Hjørring. Virksomheden har været i gang med at udvide sig, da Thermex nu har afdelinger i Rødovre, Norge, Sverige og Spanien.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Thermex hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte og i de fleste tilfælde skyldes det blot at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.