Stiftelsen af SMEG

Vittorio Bertazzoni fra Guestala grundlagde hvidevareproducenten i 1948. SMEG fik lanceret det første bud på et gaskomfur i slutningen af 1950'erne. SMEG har hovedkvarter nær Reggio Emilia i Norditalien. Hvidevareproducenten har 16 datterselskaber i hele verden, heriblandt; Storbritannien, Tyskland, Danmark og Spanien.

SMEG fik lanceret deres første bud på et gaskomfur i slutningen af 1950'erne, som havde tændingsknapper, en sikkerhedsslå samt en timer. SMEG fik derefter udvidet deres udvalg af hårde hvidevarer med både opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din SMEG hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, espressomaskine, vaskemaskine, køleskab eller komfur og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.