Siemens er overalt

Siemens er en tyskpionervirksomhed, som har operative afdelinger i næsten 200 forskellige lande, og er med til at udvikle, designe og producere alt fra hårde hvidevarer til vindmøller og atomkraftværker.

Siemens reservedele til fremtidens hvidevarer

Siemens er med, når det gælder fremtidens hvidevarer og andre løsninger i hjemmet. Siemens har fremstillet en række hvidevarer og husholdningsapparater, der kan kobles op til internettet. Ved hjælp af Siemens Home Connect som består af en app, kan du via din smartphone kommunikere med dine hvidevarer. Du kan f.eks. starte vaskemaskinen, mens du sidder på arbejdet eller du kan få informationer om, hvad der mangler i køleskabet mens du står i supermarkedet.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Siemens hvidevarer på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din støvsuger, emhætte, komfur, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.