Stiftelsen af Sharp

Sharp blev stiftet i 1912 i Japan, hvor virksomheden i dag har mere end 50.000 ansatte i 24 lande, heriblandt Sverige, Norge, og Danmark. Virksomheden forsker blandt andet i hvidevarer, tv, solcellepaneler og mange andre varegrupper. Sharp er verdensledende inden for udvikling af solcelleteknologier.

Sharp producerer hårde hvidevarer i et årligt milliardbeløb såsom køleskabe, opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

Sharp går op i miljøet med deres hårde hvidevarer, som kommer til udtryk ved at langt de fleste produkter har energiklasse A+ certificeret eller højere som bevis at hvidevarende ikke er strømslugere i hjemmet.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Sharp hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.