Stiftelsen af Scandomestic

Scandomestic er et dansk hvidevarefirma som blev stiftet i 2006 i Silkeborg. Scandomestic importerer og distribuerer husholdningsapparater i hele Norden. Scandomestic er en leverandør af kvalitetsprodukter såsom frysere, køleskabe og køle-fryseskabe. Virksomheden har gennem årene, samlet nok erfaring til at sælge andre produkter såsom kogeplader, ovne komfurer, emhætter og mikrobølgeovne.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Scandomestic hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab eller fryser og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.