Reparation af små elapparater


 

Brugen af små elapparater har gjort mange af dagligdagens praktiske gøremål nemmere. Derfor er det altid tragisk, når de går i stykker. Hvis et elapparat er blevet defekt, er det første som mange folk gør er, at købe et nyt elapparat. Mange ved ikke at fejlen kan være let at reparer og i stedet køber nyt, da man naturligvis er bange for at en reparation af små elapparater ikke kan svare sig. Men med køb af reservedele fra CJDele.dk og med en garanteret 2 års garanti, kan dine små elapparater nemt og billigt få nyt liv igen. 

 

Autoriseret reservedelsleverandør:

Vi er officiel og autoriseret reservedels-leverandør for flere af de største producenter, bl.a. Grundig, Blomberg, Beko, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Hotpoint, Candy, Hoover, Asko, Gorenje og mange flere. Vi yder servicen ved at få en tekniker til at undersøge og reparere din hvidevare og små elapparater. Men hvis du ikke har behov for det, er det naturligvis mulighed for at gøre det selv.

 

40 års erfaring og største sortiment:

Gennem vores erfaring med salg af reservedele til hårde hvidevarer og små elapparater sikrer vi, at have de mest gængse reservedele på lager, klar til levering inden for 1-2 hverdage så vi kan reparere din hvidevare og elapparater hurtigst muligt. Skulle vi mod forventning ikke have reservedelen til din fryser, din ovn, dit komfur, dit elapparat eller hvilken type hvidevare du har, der er defekt, så har vi daglige leverancer direkte fra producenterne som sikrer dig, at dit produkt kan blive repareret igen hurtigst muligt.