Opvaskemaskine service bliver rusten


Populært spørgsmål

Opvaskemaskine service bliver rusten

OBS: Du kan nemt og smertefrit fjerne flyverust fra dit service ved at putte en løst sammenkrøllet sølvpapirs kugle i bestikkurven, og derefter køre med en fyldt opvaskemaskine. Sølvpapiret vil samle rusten, og rusten vil derfor ikke ramme dit service.

Step 1:

Dit service kan få flyverust hvis du vasker dine køkkenredskaber eller andet køkkengrej lavet af jern i opvaskemaskinen. Rusten fra servicen, køkkengrej- eller køkkenredskaberne som er lavet af jern, vil sprede sig med vandet og vil derfor sætte sig som flyverust på servicet. Du kan nemt undgå flyverust ved at vaske dine køkkenredskaber lavet af jern i hånden i stedet.

Step 2:

Dit service kan få flyverust ved brug af en beskadiget eller rusten trådkurv. Derfor er det en god ide at tjekke din trådkurv for skader. Hvis plastbelægningen på kurven skaller af, vil metallet bagved belægningen være blottet. Dette vil få metallet på kurvene  til at ruste på grund af saltmængden i opvaskevandet. Er dette tilfældet anbefaler vi at du udskifter dine kurve.

Step 3:

Din opvaskemaskine kan også have flyverust hvis mængden af salt i opvaskemaskinen er for stor. Dette kan skyldes spild ved påfyldning af salt eller salt fra det snavsede service. Det er vigtigt at være forsigtig ved påfyldning af salt, da saltet kan ætse igennem den rustfrie bund på opvaskemaskinen. Sørg evt. for først at påfylde salt lige inden opvaskemaskinen sættes i gang, så den spildte salt skylles ud med det samme. Tjek også om låget til saltbeholderen er lukket korrekt.

 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.