Nyt Design


Populært spørgsmål

Er der slet ingen lys eller liv i vaskemaskinen

Prøv at tjekke om der er strøm i stikkontakten. Det kan du gøre ved, at tage et andet elektrisk apparat, f.eks. en lampe og sætte det i stikkontakten. Virker den heller ikke kan der være sprunget en sikring eller relæet på din eltavle er slået fra. Der sidder ingen sikringer indeni vaskemaskinen. Er det en sikring eller relæ der er slået fra, så skal du finde ud af hvorfor det er sket. Det behøver ikke være vaskemaskinen der er problemet.

Populært spørgsmål

Er der strøm til maskinen, men den er stadig helt død og der er ingen lys i display?

Det kan være elektronikken i maskinen derer gået i stykker. Inden i vaskemaskinen er der en printplade, som er maskinens computer. Det er den der styrer driften af maskinen, derfor ofte kaldet et styreprint. Hvis der er sket en kortslutning eller noget er brændt på dette print, så kan maskinen ikke tændes. Det kan også være displayprintet eller et tastaturprint der er defekt, og som gør, at du ikke kan sætte maskinen igang.

Populært spørgsmål

Er der lys, men den vil stadig ikke tænde?

Det kan være at låsen i døren er problemet. Vaskemaskinen er lavet sådan, at den ikke kan sætte i gang  før døren er låst. Du kan prøve at trykke ekstra hårdt for at få låsen til at klikke helt i. Kan døren ikke lukkes, ellers vil låsen ikke klikke i, så kan det være nødvendigt at skifte dørlåsen.

Det kan også være startknappen eller on/off afbryderen der er problemet. Afbryderen i sig selv kan have en defekt, eller hvis knappen er knækket, eller har på anden måde har mistet forbindelsen til afbryderen til afbryderen inde bagved, så kan det være nødvendigt at skifte den. Vær opmærksom på at der er forskel på en startknap og en afbryder.

 
Hjælper overstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælåer så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt