Miele vaskemaskine fejlkode


Fejlkode F0220

Hvis din vaskemaskine viser fejlkoden F0220 er der fejl i vandtilførsel.

Ved fejlkode F0220 kan din vaskemaskine have problemer med at tage vand ind. Dette kan skyldes at magnetventilen er defekt. Hvis du oplever at vaskemaskinen tager vand ind er det nok niveaukontrollen som er defekt. Ved ældre vaskemaskiner er niveaukontrollen analog og kan derfor nøjes med at udskifte niveaukontrollen. Hvis du kører på en nyere model vaskemaskine er niveaukontrollen en del af styreprintet og vil derfor være nødsaget til at udskifte styreprintet.

Find magnetventil her Find niveaukontrol her Find styreprint her

Fejlkode F1

Hvis din vaskemaskine viser fejlkode F1 er der fejl ved NTC-køler.

Find ntc føler her

Fejlkode F2

Hvis din vaskemaskine viser fejlkode F2 er der fejl ved NTC-køler.

Find ntc føler her 

Fejlkode F3

Hvis din vaskemaskine viser fejlkoden F3 er der fejl i vandtilførsel.

Ved fejlkode F3 kan din vaskemaskine have problemer med at tage vand ind. Dette kan skyldes at magnetventilen er defekt. Hvis du oplever at vaskemaskinen tager vand ind er det nok niveaukontrollen som er defekt. Ved ældre vaskemaskiner er niveaukontrollen analog og kan derfor nøjes med at udskifte niveaukontrollen. Hvis du kører på en nyere model vaskemaskine er niveaukontrollen en del af styreprintet og vil derfor være nødsaget til at udskifte styreprintet.

Find magnetventil her Find niveaukontrol her Find styreprint her

Fejlkode F10

Hvis din vaskemaskine viser fejlkoden F3 er der fejl i vandtilførsel.

Ved fejlkode F10 kan din vaskemaskine have problemer med at tage vand ind. Dette kan skyldes at magnetventilen er defekt. Hvis du oplever at vaskemaskinen tager vand ind er det nok niveaukontrollen som er defekt. Ved ældre vaskemaskiner er niveaukontrollen analog og kan derfor nøjes med at udskifte niveaukontrollen. Hvis du kører på en nyere model vaskemaskine er niveaukontrollen en del af styreprintet og vil derfor være nødsaget til at udskifte styreprintet.

Find magnetventil her Find niveaukontrol her Find styreprint her

Fejlkode F15

Hvis din vaskemaskine viser fejlkoden F3 er vandtemperaturen for høl eller der er fejl i vandtilførslen.

Find magnetventil her Find niveaukontrol her Find styreprint her

Fejlkode F16

Når vaskemaskinen har fået for meget vaskemiddel, vil maskinen vise fejlkode F16.

Fejlkode F16 opstår når der er blivet tilført for meget vaskemiddel i sæberummet. Dette vil danne for meget skum som der så vil udløse fejlkode F16.Du kan løse problemet ved at anvende mindre vaskemiddel.

Fejlkode F19

Fejlkode F19 opstår når der er en flowmeterfejl.

Fejlkoden opstår typisk hvis flowmeteret er blevet defekt.

Find flowmeter her

Fejlkode F20

Fejlkode E22 opstår når der er en opvarmningsfejl.

Fejlkode F20 skyldes typisk et defekt varmelegeme.

Find varmelegeme her

Fejlkode F50

Fejlkode F50 er der fejl ved kommutator

Når vaskemaskinen viser fejlkode F50 er der registreret et motor-sensor problem. Typisk opstår fejlkoden grundet slidte motorkul, defekt tachogenerator eller defekt motor.

Hvis din vaskemaskine er produceret med motorkul, anbefaler vi at undersøge om motorkullene er så slidte, at de ikke berører kommutatoren. Hvis dette er tilfældet kan du finde nyt motorkul nedenfor.

Hvis din vaskemaskine er produceret med en trefasemotor uden motorkul er det enten en defekt tachogenerator eller en defekt motor som er årsagen til fejlkoden.

Find motorkul her Find tachogenerator her Find motor her

Fejlkode F51

Fejlkode F51 er der en vandstandsfejl.

Når vaskemaskinen viser fejlkode F51 skyldes det typisk en defekt niveaukontrol. Dog vær opmærksom på at hvis din vaskemaskine er ældre er niveaukontrollen analog og kan derfor udskifte motorkullet. Hvis din vaskemaskine er nyere er niveaukontrollen en del af styreprintet og skal derfor udskifte styreprintet.

Find niveaukontrol her Find motorkul her Find styreprint her

Fejlkode F53

Fejlkode F53 er der en tachogeneratorfejl.

Når din vaskemaskine viser fejlkode F53 er der typisk en tachogeneratorfejl. Dette kan skyldes fejl i motor eller styringsenhed. Ved at måle modstanden i tachogeneratoren kan du sikre dig hvilken del der er fejlen inden bestilling af en ny reservedel.

Find tachogenerator her Find motor her

Fejlkode F63

Fejlkode F63 vises på en Miele vaskemaskine er der fejl med sæbe- eller vandtilførselsfejl.

Fejlkode F63 kan skyldes at der er brugt for meget sæbe. Ved brug af for meget sæbe er der en sandsynlighed at flere slanger vil stoppes til. Først kør en maskinvask uden tøj og sæbe, i håb om dette kan skylde sæberesterne i slangerne rene. Hvis vaskemaskinen stadig viser F63 kan du prøve at rense manuelt slangernene med rengøringsmiddel.

En anden mulighed for fejlkode 63 er en fejlregistrering af tilløbsslangen.

Find kontrolmodul her Find afløbspumpe her