Stiftelsen af Miele

Miele blev stiftet af Carl Miele og Reinhard Zinkann i juli 1899 i Herzebrock Tyskland, i en gammel sav- og kornmølle, med fokus på fremstillingen af mælkecentrifuger.

Miele har eksisteret i mere end 100 år. Hvidevareproducenten har gennem årende fået produceret mange forskellige vaskemaskiner, såsom håndtagsdrevende vaskemaskiner for at spare mere strøm under første verdenskrig, til de elektriske vaskemaskiner vi kender i dag.

I 1950'erne flytter vaskemaskinerne plads fra vaskekælderen op i hver enkelt lejlighed, og skifter form til den firkantede form som vi kender i dag.

I slutningen af 1970'erne fik Miele produceret deres første mikrobølgeovn, modellen M690, som blev lanceret som et fritstående produkt, der kan placeres overalt, eftersom mikrobølgeovne ikke fylder ret meget.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevarer. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Miele hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælp dig med at finde reservedelen til netop din espressomaskine, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.