Stiftelsen af Liebherr

Virksomheden blev stiftet af den tyske Hans Liebherr i 1949, med henblik på at sælge tårnkraner billigere end nogen anden. Det fik han stor succes med, og senere udvidede han virksomheden til også at kunne producere og sælge flydele og hårde hvidevarer.

Liebherr producerer stadig tårnkraner og andre maskiner til byggebranchen. Ikke nok med det, så er Liebherr også en af de største leverandører af maskiner til minedrift.

Liebherr med fokus på kvalitet

Køleskabe fra Liebherr er både produceret i et miljø, hvor der er tænkt på optimering og friskhed. Virksomheden har også fokus på at bibeholde Liebherrs gode kvalitet og funktionalitet. F.eks. er åbne og lukkemekanismen i køleskabsdørene velovervejet og med et særligt system, der giver et blødt luk og er let at åbne.

Hurtigere og bedre produktion af hvidevarer

Virksomhedens maskinelle teknologi er i højsædet. Virksomhedens alsidige produktion af maskiner gør, at Liebherrs maskiner altid er på forkant med ny teknologi. Dette giver den bedste kvalitet, som tydeligt kan ses i deres køleskab- og hvidevareproduktion.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Liebherr hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din fryser, køle-fryseskab, køleskab eller vinkøleskab og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.