Stiftelsen af LG

LG Electronics blev grundlagt i Korea i 1958 under navnet GoldStar. Hvidevareproducenten valgte at skifte navn til det velkendte LG Electronics i året 1995. Den populære hvidevareproducent fik produceret deres første LG-vaskemaskine i året 1969. Elektronik- og hvidevaregiganten fik i 2001 udviklet en ny banebrydende kompressorteknologi til deres køleskabe som var lineære kompressorer, det var både nyt, men også særdeles el-besparende, der siden er blevet standard i køleskabe verden over.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din LG-hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din støvsuger, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.