Komfur bager ujænvt


Populært spørgsmål

Hvis dit komfur bager ujævnt, kan årsagen være følgende:

  • Der er en chance for at din ovn ikke understøtter varmluft, men i stedet understøtter over- og undervarme. Ved brug af over- og undervarme vil du typisk benytte én plade i ovnen ad gangen. Men ved brug af flere plader vil varmen blive fordelt ujævnt i ovnen, da den understøttede mængde af plader i brug er én. Men ved brug af varmluftsovn, kan ovnen håndtere flere plader i ovnen ad gangen, da varmluftsblæseren sørger for at fordele varmen i ovnrummet.
  • Fejlen kan også skyldes defekte hængsler, eller en tætningsliste til ovnlågen, som ikke længere er intakt. Dette vil resultere i ujævn bagning eller stegning, afhængig af hvor utætheden i lågen sidder.

Ikke alle ovne er desværre lige gode. Dette gør at varmefordelingen vil være forskellig fra ovn til ovn. Når man køber en ny ovn er der chance for at man vil opdage at den varmer mere eller mindre. Dette kan skyldes ovnrummets størrelse, udformning eller placering af varmelegemet, men også watteffekt og blæsemotorer er forskellig mellem producenter, og derfor vil resultere i forskellige resultater.

Køb en ny hængsel

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.