Stiftelsen af KitchenAid

KitchenAid blev stiftet i 1919 af amerikaneren Herbert Johnson som opfandt et elektrisk piskeris, der fik navnet H5. Navnet KitchenAid opstod ved et tilfælde, da en hustru til en direktør i firmaet fik sagt "Jeg er ligeglad med, hvad du kalder det; det er den bedste køkkenhjælp, jeg nogensinde har haft, og siden da har virksomheden haft navnet KitchenAid og har med tiden produceret nye og bedre maskiner.

I dag er KitchenAid ejet af virksomheden Whirlpool, der opkøbte firmaet i 1987. Men til deres fordel har brandet fået stor fremgang og vundet både hæder og priser for designet for deres hårde hvidevarer.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din KitchenAid hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din kaffemaskine, multi-cooker, saftpresser, stavblender, sodastream eller espressomaskine og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.