Stiftelsen af Kenwood

Kenwood blev stiftet i 1947 af amerikaneren Kenneth Wood. Hans mål var at producere luksusprodukter til køkkener, som var på vej til at blive dagligdags brugsgenstande og hvidevarer.

Navnet på virksomheden stammer fra virksomhedens stifter Kenneth Wood, hvis mål var at producere luksusprodukter til køkkener, samt andre hvidevarer såsom mikrobølgeovne, foodprocessorer og blendere.

Kenwood bedst solgte hvidevarer

Den bedst solgte køkkenmaskine fra Kenwood, er den populære Kenwood Chef, som er en klassisk køkkenmaskine med et stort piskeris, der automatisk pisker indholdet i den dertilhørende skål. Sidenhen har produktionen af forskellige produkter udvidet med bl.a. Kenwood Major, der ligeledes er blevet noget af en sællert.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Kenwood hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din blender, foodprocessor, kødhakker, køkkenmaskine, saftpresser eller bagemaskine og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.