Stiftelsen af Indesit

Indesit blev stiftet i Italien 1975 under navnet Merloni Elettrodomestici SpA. I 2005 fik Indesit skiftet navn til Indesit Company SpA efter et virksomhedsopkøb i 1987.

Indesit producerer energibesparende højteknologiske og miljøvenlige hvidevarer, med husholdningsteknologier der gør livet lettere for slutbrugeren. Med Indesits simple og overskuelige brugerflade gør det lettere for slutbrugeren at navigere gennem betjeningsvejledningen som normalt er unødig lang og indviklet.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Indesit hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller fryser og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.