Hvidevareservice


 

CJDele.dk er en del af CJ Hvidevareservice Aalborg, hvor vi siden 1970 har serviceret og repareret hvidevarer i kundernes hjem. Vi har et stort udvalg af reservedele til hårde hvidevarer og små elapparater. Det har aldrig været nemmere at købe reservedele til fornyelse af hvidevare og små elapparater.

 

Originale reservedele:

Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører dog også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Prisgaranti:

Tilmed sikrer vi dig, at du kun behøver kigge et sted - vi yder nemlig prisgaranti på alle reservedele til hvidevarer hvilket betyder, at hvis du skulle finde samme vare på en anden webshop til en billigere pris, så matcher vi ikke bare prisen, men giver dig yderligere 10% rabat på varen! Prisgarantien gælder tilmed i 14 dage efter din bestilling af din reservedele - du kontakter blot vores kundeservice, så refunderer de dig differencen for købet af reservedelen til din hvidevare.


Hjælp til nødvendige oplysninger

Før du kontakter os om evt. forespørgsel på en reservedel, så sørg for at finde produkt-oplysninger på produktet. Der findes typisk mange udgaver af samme model og netop derfor er det vigtigt, at vi får så mange oplysninger om dit produkt som muligt. Få hjælp til at finde din model-oplysninger her.
Prøv også om du evt. kan finde hjælpen via vores ofte stillede spørgsmål.