Stiftelsen af Hoover

Virksomheden Hoover blev stiftet i året 1908 af de to grundlæggere Murray Spangler og Suan Hoover, som blev fascineret af Murrays nye opfindelse, som ville gøre arbejdet nemmere for ham selv, men også almene folk i fremtiden. Murray Spangler arbejdede nemlig som pedel og stod for en del af rengøring af gulve og trapper, men det var ikke altid sjovt, da Murray var allergisk for støv, hvilket vanskeliggjorde hans arbejde. Hvad han ikke vidste var at han ville opfinde en hvidevare vi alle har gavn af.

Oprindelsen af den første støvsuger

I stedet for at sige op, gik han i gang med at gøre arbejdet nemmere for sig selv, ved at sætte en sæbeæske, en vifte, et pudebetræk og en kost sammen på en måde, der udgjorde den første støvsuger nogensinde.

Murray Spangler tilbød en gratis prøvetid for støvsugerne. På den måde kunne kunderne føle sig trykke, da de kunne henvende sig til diverse etablerede forretninger. Salgsteknikken blev senere forbedret og Hoover oprettede blandt andet et par showrooms, hvor kunderne både kunne se men også afprøve støvsugerne og dermed få en hvidevare der gjorde meget gavn i hverdagen.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Hoover hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din støvsuger, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.