Stiftelsen af Gram

Virksomheden blev stiftet i 1901 af Hans Gram, fabrikant, et maskinværksted i Vojens. Et par år senere trådte Hans' bror, Åge Gram, ind i virksomheden, som derefter blev døbt "Brødrene Gram". Op gennem tiden er virksomheden vokset og i dag har virksomheden omkring 3.500 ansatte. Desuden er der et væld af forhandlere og datterselskaber på verdensplan.

Gram går ind for Grønne hvidevarer

Gram er kendt for sine køle- og fryseteknik i deres køleskabe og kølefryseskabe. Men det betyder ikke at virksomheden ikke leverer andre slags hårde hvidevare. Virksomheden leverer nemlig også stort udvalg af hårde hvidevarer til husholdning over hele Norden.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Gram hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop dit komfur, opvaskemaskine, ovn, ismaskine, fryser eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.