Gorenje hårde hvidevarer

Gorenje blev grundlagt i 1950. Gorenje er den største hvidevareproducent i Slovenien med en markedsandel på hele 4%. Gorenje er i blandt de største hvidevareproducenter i Europa. Firmaet producerer alle gængse hårde hvidevarer såsom køleskabe, frysere, komfurer og mange flere.

Gorenje er miljøvenlig

Gorenje går op i at fokusere på reducering af spildmaterialer fra hele fabrikationsprocessen. Der bliver brugt naturlige ressourcer, som vand, strøm, naturgas og komprimeret luft, med mål for at nedbringe energi- og vandforbruget samt behovet for vaskemiddel så meget som overhovedet muligt.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Gorenje hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din støvsuger, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.