Espressomaskine er utæt


Hvis din espressomaskine er utæt, kan årsagen være en af følgende:

Hvis din espressomaskine lækker vand i drypbakken, under eller i siden af maskinen eller du har opdaget vand pletter under vandtanken, behøver man ikke nødvendigvis være bekymret. Typisk vil der altid komme en smule skyllevand i drypbakken. Dette skyldes at maskinen renser sig selv, for at forlænge effektiviteten af espressomaskinen. Denne funktion starter når man tænder, slukker og efter brug af både maskinen og mælkeskummeren.

Vandtanken er ikke ordentligt sat i

Er vandet klart under eller ved siden af vandtanken kan det skyldes at vandtanken ikke er sat korrekt i espressomaskinen.

Hvis vandtanken er placeret korrekt, men der lækker stadig klart vand under maskinen, kan du kontakte os på: 98 18 21 00 for at få hjælp.

Dryp fra vandtanken

Hvis drypbakken er fyldt da den blev tømt, kan der spildes vand ved afmontering. Dette kan løses ved at tømme drypbakken dagligt eller når den røde indikator lyser.

Når drypbakken er afmonteret eller trukket frem, kan en smule af skyllevandet fra byggeenhed spilde på køkkenbordet på den højre side af maskinen. Vi anbefaler at du tørrer dette område ugentligt med en klud, men der er ikke en grund til at være bekymret for en utæthed i din maskine.
 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.