Electrolux opvaskemaskine fejlkode


Fejlkode I5E

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I5E, indikerer det, at der er fejl med spulepumpen. Dette kan løses ved at udskifte spulepumpen på din opvaskemaskine.

Find spulepumpe her

Fejlkode I10

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I10, indikerer det, at der er fejl med vandtilførslen. Dette kan løses ved at udskifte aquastoppet på din opvaskemaskine.

Find aquastop her

Fejlkode I20

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejl I20, indikerer det, at vandet ikke kan tømmes fra maskinen. Dette kan løses ved at udskifte afløbspumpe.

Find afløbspumpe her

Fejlkode I30

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I30, skyldes det vand i bunden af maskinen som følge af lækage indeni opvaskemaskinen. For at afhjælpe dette problem kan du følge disse trin:

Det er dog vigtigt at finde årsagen til fejlkode I30, da fejlkoden sandsynligvis vil opstå igen efter et par vaskecyklusser.

Fejlkode I30 kan opstå af flere årsager

Disse er potentielle årsager til fejlkoden I30, og det er vigtigt at inspicere og udbedre problemet i overensstemmelse med den konkrete årsag for at få din Beko opvaskemaskine til at fungere korrekt igen.

Find afløbspumpe her Find vandventil her  Find spulearm her

Fejlkode I36

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I36, betyder det, at der er vand i bunden af ​​maskinen, som normalt skyldes en lækage. For at afhjælpe situationen, vip forsigtigt opvaskemaskinen bagover med en vinkel på 90 grader for at tømme vandet fra bunden. Efterfølgende kan du følge kalksporet for at identificere det område, der er ansvarlig for lækagen.

Fejlkode I40

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I40, betyder det, at der er fejl i vandniveauet. Dette kan løses ved at udskifte niveaukontrollen.

Find niveaukontrol her

Fejlkode I50

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I5E, indikerer det, at der er fejl med spulepumpen. Problemet vil blive løst ved at udskifte spulepumpen på din opvaskemaskine.

Find spulepumpe her

Fejlkode I60

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I60, indikerer det at varmelegemet ikke kan varme vandet. Fejlen kan opstå, hvis vandstanden ikke når op over varmelegemets niveau, hvilket betyder, at opvaskemaskinen ikke får tilstrækkeligt med vand. I dette tilfælde er årsagen typisk en defekt aquastop eller magnetventil. Hvis vandstanden når op over varmelegemets niveau som den skal, er problemet normalt relateret til en defekt varmelegeme.

Find varmelegeme her 

Fejlkode I70

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I5E, indikerer det, at der er fejl med temperaturføleren. Problemet vil blive løst ved at udskifte termostaten på din opvaskemaskine.

Find termostat her

Fejlkode I80

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I5E, indikerer det, at der er fejl med elektronikken. Problemet vil blive løst ved at udskifte spulepumpen på din opvaskemaskine.

Find afløbspumpe her

Fejlkode IC0

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode I5E, indikerer det, at der er fejl med spulepumpen. Fejl i elektronikken kan have forskellige årsager. De kan enten skyldes et defekt kontrolmodul eller fejl i andre elektroniske komponenter.

Fejlkode IFO

Hvis din Electrolux opvaskemaskine viser fejlkode IFO, indikerer det, at der er fejl i vandtilførslen. Problemet vil blive løst ved at udskifte aquastoppet på din opvaskemaskine.

Find aquastop her