Hvem er Electrolux?

Hvis du går op i hårde hvidevarer har du sikkert hørt om Electrolux. Electrolux er en svensk hvidevare producent med næsten hele 100 års erfaring.  Electrolux sælger årligt 40 millioner hvidevarer fordelt i 150 lande. Den svenske virksomhed blev stiftet i 1919, og er i dag vokset til at være en global leder inden for husholdningsapparater, små elapparater og hårde hvidevarer.

Electrolux til privat og professionel brug

Electrolux er kendt for deres brede appellering til private men også professionelle. Electrolux er den eneste producent af husholdningsapparater i hele verden, der tilbyder løsninger til private såvel som professionelle versioner af deres hårde hvidevarer til deres kunder.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Electrolux hvidevare på shoppe, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.