Stiftelsen af Dyson

Hvidevarevirksomheden Dyson blev stiftet i året 1993. I 1978 begyndte James Dyson at designe en ny slags støvsuger, da hans egen sugede mindre og mindre, hvor han finder ud af efter at have skilt støvsugeren ad, at posen var fyldt med støv, så støvsugeren tabte sugeevne. James havde for nyligt udviklet et industrielt cyklontårn, der fjernede malingpartikler fra luften vha. centrifugalkraft, hvor han undrede sig over mon han kunne lave samme funktion i en støvsuger.

James Dysons første støvsuger kaldet "G-Force" blev solgt i Japan til en pris på 2.000 dollars pr. styk efter at have imponeret japanerne med støvsugerens effektivitet, og vandt i 1991 International Design Fair-prisen i Japan.

Efter den massive succes med G-Force støvsugeren startede James Dyson sin egen virksomhed i 1993, hvor han og hans medarbejdere gik i gang med at fremstille en ny støvsuger. Denne nye støvsuger blev kaldt DC01, hvor DC stod for dobbeltcyklon, som var den første støvsuger i verden, hvor sugeevnen aldrig faldt.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Dyson hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din støvsuger eller ventilator og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.