Stiftelsen af Candy

Candy blev stiftet i midten af 1900-tallet af grundlæggeren Eden Fumagalli, da industrialiseringen for alvor tog fart. Den første vaskemaskine fra Candy, model 50, blev til i Italien, som gav husmødre en lettere fremtid på hjemmefronten, der nu kunne klare tøjvasken nemmere og hurtigere.

I 1949 tog Eden Fumagalli model 50 med på en messe i Milano, der sidenhen er blevet videreudviklet af grundlæggernes sønner Enzo, Niso og Peppino. Virksomheden har udvidet sin produktion af forskellige hårde hvidevarer, såsom tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, fryseskabe, komfurer og mikrobølgeovne.

Candys udvikling

I dag har Candy fabrikker over hele verden, lige fra Italien til Kina men også Rusland. Producenten er en af de førende på hvidevaremarkedet. Virksomheden har i sin tid også opkøbt flere italienske virksomheder, såsom La Sovrana i Parma og Kelvinator Italia.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Candy hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din fryser, komfur, emhætte, tørretumbler, vaskemaskine eller vinkøleskab og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.