Stiftelsen af Braun

Max Braun stiftede hvidevarefirmaet Braun i 1921 i Frankfurt Tyskland. Hvidevarefirmaet trådte først iblandt deres konkurrenter da de begyndte at sælge barbermaskiner, hvor Braun nu er en af verdenens førende producenter af elektriske tandbørster, barbermaskiner og epilatorer.

Braun går op i miljøet

Braun går ind for miljøet med Brauns produkter som har høj energieffektivitet og kan derfor give de bedste resultater uden at naturens ressourcer går til spilde eller bliver misbrugt, samt bruger Braun produkterne på en materiale-effektiv måde, så der ikke bliver anvendt unødige mængder af plastik og karton.

Braun går op i både design og funktion af deres hvidevarer og andre produkter og skaber kun designs der passer perfekt til produkterne. Dette er en af de mange grunde til at Braun er så populær over hele verden, både blandt professionelle og forbrugere.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Braun hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælp dig med at finde reservedelen til netop din blender, brødrister, shaver eller foodprocessor og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedele endnu ikke er blevet oprettet online.