Stiftelsen af Bosch

Virksomheden er opkaldt efter dens stifter Robert Bosch, der blev født i det sydlige Tyskland i 1861. Han uddannede sig inden for finmekanik, og grundlagde derefter virksomheden, som vi i dag kender som Bosch.

Bosch går ind for grønne hvidevarer "Grønne varer"

Bosch har en række hvidevarer kaldet grønne varer. Disse hvidevares egenskaber formindsker energi- og vandforbruget. Der er kulfri motorer i vaskemaskinerne, varmepumperne og tørretumblerne.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevarer. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Bosch hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din espressomaskine, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.