Stiftelsen af Blomberg

Blomberg blev stiftet af Bernhard Blomberg i 1883, hvor virksomheden lige siden har produceret husholdningsapparater og hårde hvidevarer til hjemmet. Blomberg har gjort livet og dagligdagen nemmere for husmødre verden over. År 2002 blev Blomberg opkøbt af Arçelik, som er den 3. største producent af husholdningsapparater i Europa.

Men Blomberg har ikke altid produceret hårde hvidevarer. I starten var Blomberg en del af metalindustrien og det var først i 1949 Blomberg, startede med sin produktion af vaskemaskiner og hårde hvidevarer.

Blomberg går ind for grønne hvidevarer

Blomberg har altid stræbet efter at producere og levere miljøvenlige produkter, hvor el- og vandforbruget er mindsket mest muligt. Blombergs produkter er internationalt anerkendt, og har derfor en ISO 14001-certificering på alle deres produkter som et bevis på virksomhedens miljøbevidsthed.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Blomberg hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialiser sidder klar til at finde reservedelen til netop dit komfur, opvaskemaskine, ovn, tørretumbler, køleskab eller vaskemaskine og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.