Blender virker ikke


Populært spørgsmål

Blender virker ikke

Step 1:

En dårlig strømforbindelse kan være grunden til at din blender ikke virker. Dette kan kontrolleres ved først at afbryde netledningen og derefter teste den elektriske afbryder ved at dreje blender kontakten til 'on' position. Brug en multimeter og tryk på blender kontakterne en ad gangen. Hvis der er lav aflæsning, fungerer kontakten. Ellers bliver du nødt til at ændre blenderens switch.

Step 2:

En anden ting du kan gøre for at fikse en blender, der ikke fungerer, er at rengøre terminalerne. For at komme ind til terminalerne skal du først fjerne plastpladen, der dækker huset og afbryderknapperne for at udsætte skruerne, der holder kontakten til dækslet. Fjern nu skruerne, der fastgør pladen til huset. For at rengøre sprøjtes opløsningsmidlet på kontakten, terminalerne og åbningerne.

Step 3:

En anden ting du kan gøre, er at kontrollere eller teste sikringen. For at gøre dette, skal du først finde sikringen, der er ved enden af ledningen, der kommer fra terminalen. Hvortil netledningen er forbundet. Brug et voltmeter til at tage aflæsningen. Hvis aflæsningen er høj, skal du muligvis udskifte sikringen, men sørg for at få den, der har den rigtige størrelse.

 

Hjælper ovenstående ikke?

Hvis ovenstående tips ikke hjælper så tøv ikke med at kontakte os eller bestille et servicebesøg.

Kontakt os på +45 98182100 eller info@cjdele.dk.

Du kan også bestille os til et servicebesøg, så kommer vi så hurtigt som muligt.