Stiftelsen af Beko

Beko er stiftet af den tyrkiske hvidevareproducent Arcelik A/S. Beko sælger hvidevarer i mere end 100 lande heriblandt UK, hvor brandet har solgt over 20 millioner hvidevarer, og har eksisteret siden 1990. Beko skiftede navn til Grundig Elektronik efter at have overtaget Grundigs elektronikproduktion i 2008 da virksomheden gik konkurs i året 2003.

Beko går op i miljøet med deres brandfilosofi. Af hensyn til miljøet og effektivitet og kvalitet i hverdagen, giver Beko den optimale oplevelse. Beko er ikke interesseret i at spilde på naturlige ressourcer eller kundernes tid og deres penge. Beko går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er ikke af ren tilfældighed at Beko har solgt for over 20 millioner siden 1990, og har hele 280 millioner forbrugere i mere end 100 lande.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Finder du ikke reservedelen til din Beko hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop dit komfur, vaskemaskine, ovn, fryser, køleskab eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.