Bamix er et schweizisk fabrikat som startede i 1954. Bamix specialiserer sig indenfor stavblendere og har gjort det i mere end 50 år. Bamix kendetegn er deres evne til at lave de smalleste stavblender i verden. Dette gør at når en Bamix stavblender er i brug, passer den altid perfekt til din hånd. Dette betyder også at tilføjelser af klinger og andre modifikationer er let at opbevare samt bruge.


Skaffevarer af reservedele til stavblendere

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originle reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Finder du ikke reservedelen til din Bamix hvidevare på shoppen, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vores team af dygtige specialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde reservedelen til netop din emhætte, stavblender, opvaskemaskine, espressomaskine, vaskemaskine, køleskab eller komfur og i de fleste tilfælde skyldes det blot, at reservedelen endnu ikke er blevet oprettet online.