AEG ovn fejlkode


Fejlkode E7

Hvis din ovn har fejl E7, er der registreret overophedning i ovnen. Dette kan løses ved at udskifte køleblæseren.

Find køleblæser her

Fejlkode E8

Hvis din ovn har fejl E8, er der en kommunikationsfejl tilstede. Denne fejlkode løses typisk ved at afbryde ovnen fra strøm i 30 minutter og tilslutte den igen efterfølgende.

Fejlkode E20

Hvis din ovn har fejl E20, er der en lysfejl tilstede. Dette kan løses ved at udskifte ovnpæren.

Fejlkode E822

Hvis din ovn har fejl E822, er der en kommunikationsfejl tilstede. Denne fejlkode løses typisk ved at afbryde ovnen fra strøm i 30 minutter og tilslutte den igen efterfølgende.

Fejlkode E1010

Hvis din ovn har fejl E1010, er der en temperaturfejl tilstede. Denne fejlkode kan løses ved at udskifte termostaten.

Find termostat her

Fejlkode F0

Hvis din ovn har fejl F0, er der en fejl i elektronikken. Denne fejlkode kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F1

Hvis din ovn har fejl F1, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F2

Hvis din ovn har fejl F2, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Tænd for maskinen. Derefter tryk og hold på tænd/sluk knappen i 3 sekunder for at nulstille tørretumbleren.

Fejlkode F3

Hvis din ovn har fejl F3, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Tænd for maskinen. Derefter tryk og hold på tænd/sluk knappen i 3 sekunder for at nulstille tørretumbleren.

Fejlkode F4

Hvis din ovn har fejl F4, er der en temperaturfejl. Denne fejl kan løses ved at udskifte termostaten.

Find termostat her

Fejlkode F5

Hvis din ovn har fejl F5, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F6

Hvis din ovn har fejl F6, er der fejl i elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F7

Hvis din ovn har fejl F7, er der fejl med strømtilslutningen. Denne fejl kan opstå efter komfuret eller ovnen har været koblet fra strøm. Tjek evt. netkablet.

Fejlkode F8

Hvis din ovn har fejl F8, er der fejl med strømtilslutningen. Denne fejl kan opstå efter komfuret eller ovnen har været koblet fra strøm. Tjek evt. netkablet.

Fejlkode F9

Hvis din ovn har fejl F9, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F10

Hvis din ovn har fejl F10, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F11

Hvis din ovn har fejl F11, er der fejl med stegetermometeret. Denne fejl kan løses ved at udskifte stegetermometeret.

Find stegetermometer her

Fejlkode F106

Hvis din ovn har fejl F106, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.

Fejlkode F908

Hvis din ovn har fejl F908, er der fejl med elektronikken. Denne fejl kan både skyldes et defekt kontrolmodul, men kan også være pga. defekter i andre elektriske dele.