Stiftelsen af AEG

AEG eller "Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft" er en hvidevare producent som blev grundlagt i Tyskland i 1883 af Emil Rathenau. AEG er altså en gammel, erfaren og international hvidevareproducent, der i løbet af dens levetid har udviklet patenter fra ingen ringere end Thomas Edison, også kendt som amerikaneren der opfandt det elektriske lys.

I dag vil vi gerne have, at hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner bidrager med noget ekstra til det rum, de befinder sig i, som både er effektivt men også ser godt ud med deres flotte design.

AEG bliver aldrig forældet

AEG har et bredt udvalg af forskellige hårde hvidevarer såsom vaskemaskiner, opvaskemaskiner, emhætter, ovne og køleskabe. AEG har altid haft fokus på forbedring og kan forny sig i takt med forventningerne og udviklingen til branchen.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi hos CJDele.dk vil derfor også opretholde de samme standarder med vores reservedele. Vores udvalg af reservedele er typisk de originale reservedele, som er af bedste kvalitet til netop din hvidevare. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedele, som erstatter den originale reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.